keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Hyvä pitkis takana :)

Moikka
Pikainen raportti eiliseltä pitkikseltä. Juostiin siis kaverin kanssa 17 kilsaa. Juostiin semmosta lepposta vauhtia, että koko ajan oli helppo jutella, paitsi niissä kohtuu tiukoissa ylämäissä. Juoksu rullasi kivasti, loppu matkasta alko tulla sellasta fiilistä, että jokunen kilsa on jo takana, mutta muuten ei mitään. Ilma oli just sopiva juoksemiseen.

Totesin kaverille siinä alkulenkistä, että nyt on vähän niinku testi, että tuleeko niistä maratonhaaveista yhtään mitään, koska jos ei lonkka kestä tota matkaa niin pidemmistä on turha haaveillakaan sitten. Mutta onneks kesti ja parasta on, ettei tänäänkään lonkka kiukkua! Lonkankoukistajissa on ihan normaali pitkiksen jälkeinen fiilis ja etureidet tuntee juosseensa, mutta ei mitään kipuja! Jes!

Keskivauhti oli siis 7.04 ja keskisyke 153. Vähän hitaampaa juostiin kun suositeltu vauhti olisi ollut 6.45/km), mutta nyt kyllä jäikin sellanen olo, että paukkuja olis vielä ollutkin. Mutta oli kyllä varmasti ihan hyväkin pitää vauhti hitaampana, kun tää oli eka pitkis moneen viikkoon ja noin pitkää en oo juossu ku viimeks varmaan huhtikuussa kun treenasin HCR:lle.

Mutta siis kaikin puolin onnistunut pitkis ja alkaa taas usko palautua maratoninkin suhteen :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä pitkis sulla takana ja mukavaa lukea, että lonkkaan ei nyt satu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on mieli paljon parempi ku pystyy taas kunnolla juoksemaan ilman lonkkakipuja :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)