sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Vihdoinkin lenkille!

Moikka! Vihdoin ja viimein alan olemaan taas treenikuntonen. Torstaina en vielä uskaltanut juosta, mutta käytiin kävelemässä 7 kilsaa kuitenkin. Tänään käytiin sit kaverin kanssa juoksemassa todella rauhallinen kympin lenkki. Mulla oli ohjelmassa muutenkin rento kymppi ja en muutenkaan viittinyt ekaksi lenkiksi mitään kovaa juosta. Tavote oli pitää sykkeet pääosin alle 150 ja keskisyke olikin 140 ja max 168, joten se meni hyvin. Vauhti oli rauhallinen 7.34min/km. Tuntu hyvältä päästä taas juoksemaan. 10 päivää oli taukoa!

Pitää muutenkin nyt oikeasti panostaa siihen, että rauhalliset lenkit on oikeesti rauhallisia ja nopeet sitten erikseen. Se on vaan välillä niin vaikeeta, varsinkin, jos juoksee yksin. Kaverin kanssa on helpompi pitää vauhti rauhallisena.

Midnight Runillekin on nyt sit ilmottauduttu. Ilmottauduin lähtöryhmään 4A eli tavoiteaika 55-59.59. Katotaan kuinka käy ;) Aloitin myös tänään Vatsahaasteen. Oon tehny ton viimeks vuos sitten. On aika tuskanen puolen välin jälkeen.

Ruuan suhteen tää viikko on mennyt kyllä niin herkutteluksi. Huomenna paluu ruotuun taas ja varmaan helpottaakin kun pääsee taas kunnolla treenaamaan. Huomenna olis salitreenin vuoro.

Juostiin tänään muuten HCR-paidat päällä ;). Mä en oikeen tiedä vieläkään tykkäänkö mä siitä, mutta koitan nyt totutella, kun onhan sillä tunnearvoakin. Kaapistakin löytyi vanha farkkutakki joka mahtuu taas päälle, elämän pieniä iloja. Farkutkin löysin alesta ja sain ottaa kokoa pienemmät ku ennen.

Nyt käyn lukemassa parista blogista Tukholman tunnelmia. Niitä on niin kiva lukea ja fiilistellä toisten upeita suorituksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)