torstai 12. kesäkuuta 2014

Alkuviikon treenejä ja muuta höpinää :)

Moikka!

Sain vihdoin ja viimein käytyä labrassa. Mulla on jo maaliskuusta asti ollu lähete verikokeisiin ja EKG:hen, mutta en oo vaan saanu aikaseks mennä, koska siinä pitää olla paastoarvot. Sit mä hokasin, että ei kai sen välttämättä tartte olla just seiskalta kun sinne menee, vaan pidän mun rytmiin sopivammin paastoa 22-10 ja sillon ei oo labrassa enää kauheita jonojakaan. Eikä ollutkaan, pari asiakasta ennen mua. Mutta kyllä on kamalaa olla ilman aamupalaa! Oli tosi huono olo, kun ei ollu syöny ku illalla viimeks. Söin sit heti banskun, kun kokeet oli otettu. Huomenna saan tulokset, mutta sen labrahoitajan mukaan EKG näytti just siltä ku pitääkin.

Tällä viikolla oon käyny salilla ja juossu. Tiistaina juoksin itseasiassa vähän pidempään, kun odottelin kaveria. Yleensä otan alkulämpöjä kymmenen minsaa, mutta nyt juoksi 26.30 ja 4 kilsaa. Pääosin aika tasasta vauhtia, mutta loppuun otin muutaman kovemman spurtin.  Salilla tehtiin sama treeni ku viime viikolla ja nyt meni jo habatkin pikkusen isommilla painoilla. Kauheesti vaati kyllä irvistelyä ;). Vähän toi vasen ojentaja tuntu kummalta...

Eilen käytiin kaverin kanssa iltalenkillä. Juoksu kulki tosi kivasti ja juostiin 7,2 km/ 44min eli keskivauhti 6.07 (alun kävely mukaanlukien). Aika hyvin, että toi vauhti oli kuitenkin sellanen, että hyvin pysty samalla juttelemaan. Keskisyke oli 159.

Illalla, kun laittelin lenkin juoksuohjelmaan niin sepäs ilmoitti, että juoksen odotettua nopeampaa ja haluaisi päivittää ohjelman mun nykyistä kuntoa vastaavaksi. Kurkkasin sitten mimmonen se olis, mutta sen verran hurjalta näytti, että pidän vielä tän alkuperäsen. Kyllä mä niilläkin vauhdeilla varmaan pystyisin juoksemaan, mutta pitkätkin lenkit menis sitten jo aika paljon nopeammin. Ehkä mä katon mikä kuukauden päästä on tilanne? Se olis myös muuttanut noita mun lenkkien pituuksia niin, että lenkit pitenee 1-2 km. Ja aika hurjasti muutti myös ennustetta maratonin loppuajaksi: 4.45 muuttui 4.20 :O. Siihen mä en kyllä itekään usko! Mara pitäs juosta samaa vauhtia ku eilinen lenkki ja vaikka se seiska meni hyvin,kymppikin varmasti, mutta en mä kyllä maraa tolla vauhdilla kykene juoksemaan varmaan lokakuussakaan. Joten siis päädyin siihen, että palaan asiaan myöhemmin jos siltä tuntuu, että rahkeet riittää. Haluun sit kuitenkin oikeesti pystyä niihin vauhteihin mitä se antaa, enkä aina juosta hitaampaa.

Mä oon kyllä niin onnellinen, että mulla on ihania juoksu-/treenikavereita <3. Vaikka tykkään mä juosta/käydä salilla yksinkin musat korvilla, niin on se kuitenkin vielä mukavampaa kaverin kanssa. No, kohta ei varmaan ehdikään kavereiden kanssa treenaamaan, kun lomat alkaa, joten täytyy nyt nauttia tästä :).

Tänään olis jooga, mutta mä en nyt vielä tiedä menenkö sinne, kun oon nyt 2 iltaa jo ollut poissa kotoa treenien takia ja meidän pitäs kävästä myös Ikeassa. Lasten kanssa se käy kyllä treenistä, kun poika ainakin painelee minkä kerkiää siellä pitkin käytäviä :D. Oon nyt vähän kahden vaiheilla muutenkin tän viikon treenien kanssa. Tai lähinnä, että hölköttelenkö huomenna kuitenkin sen vitosen, vaikka tiistainakin juoksin tavallaan ylimäärästä. Tän pitäs kuitenkin olla kevyempi viikko... Seiskan juoksen viikonloppuna joko la tai su, mutta en oo siitäkään varma. Lauantainakin ehtis varmaan ja sit jäis sunnuntai lepopäiväksi, mikä olis ens viikkoa ajatellen hyvä, kun koitan varmaan alkuviikkoon saada mahtumaan salitreenit ja pari lenkkiä, joista toinen pitkis, koska en halua sitten juhannuksena pitkää juosta, jos ei sitten jäädä kotiin. Kauheeta säätämistä aina nää viikot kun on jotain erikoista!

Kropassa alkaa olla taas sellanen olo, että pian on pakko käydä hierojalla. Tänään täytyy varmaan oikeesti kunnolla rullailla kroppa läpi.

Mutta hauskaa päivää sateesta huolimatta. Kovasti houkuttais toi Happis illalla, mutta saas kattoa jaksaako tonne sateeseen lähteä...

2 kommenttia:

 1. Huimaa edistystä :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyllä kunto kasvanut rutkasti ihan jo keväästäkin, jolloin toi vauhti oli kyllä ihan maksimia, eikä puhettakaan mistään jutteluista samalla :).
   Kivaa viikonloppua sulle myös :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)