sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Usko itseen palaa pikkuhiljaa...

Moikka

Tällä viikolla on tullut tehtyä aika kovia treenejä. Salille en ole tällä(kään) viikolla ehtinyt, mutta juoksun suhteen oli oikein hyvä viikko.

Ma:lepo 
Ti: juoksukoulu 6,8 km (kävely duunimatkat) 
Ke: lepo
To: juoksu (vedot) 9,2 km
Pe: Tikis 14 ja 15
La: juoksu (pitkis)
Su: lepo
Kilsat n.33 km

Tiistaina oli aika väsynyt fiilis, mutta lähdin silti juoksukouluun. Olikin aikamoinen treeni: meidät jaettiin joukkueisiin ja yksi aina juoksi kierrosta, jonka aikana muut joukkueesta teki erilaisia tehtäviä. Vaihtaa sai ainoastaan vaihtoalueella silloin, kun koko joukkue oli paikalla. Jos tehtävänanto oli alkanut tai joku oli vielä suorittamassa tehtävää, juoksijan piti jatkaa matkaa. Itse en juossut vuorollani kuin 2 kierrosta, mutta juoksua kertyi kyllä tehtävistäkin, kun juostiin useampaa mäkeä. Lisäksi tehtiin lihaskuntoa, kottikärrykävelyä, kannettiin toisia reppuselässä ja käveltiin törkeen pitkä mäki askelkyykkykävelyllä. Mä olin siinä tosi hidas, mutta kuulemma tekniikka oli hyvä. Oli kyllä tosi rankat treenit! Tuolla kyllä tunnen itteni välillä tosi rapakuntoiseksi, koska siellä on niin kovakuntosta porukkaa!

Torstaina juostiin kaverin kanssa vetoja. Aluksi suunniteltiin 4x2km vetoja, mutta todettiin kyllä, että ei niin pitkiä/paljon kyetä päivän kunnolla tekemään. Mulla tuntui tiistain treenit vielä jaloissa, mutta ihmeen hyvin kulki siihen nähden. Juostiin sitten 2x2km ja 1x 1km vedot ja päälle alku-ja loppuhölkät 3,6km. Kävelyä tuli 3 minsan välipalautuksista n.1km. Saatiin kyllä ihan hyvä vauhti. Eka veto otettiin suht iisisti ja siinä keskivauhti oli 6.07, tokassa 5.33 ja sitten kilsan vedossa 5.13.

Eilen juostiin pitkis, pisin lenkki tais olla tänä vuonna eli 17,2 km ja aikaa meni 1.58. Keskisyke oli ehkä pikkusen kovempi, kun olis saanut olla, mutta sitä kyllä nosti lopun vauhdinnosto, vikalla kilsalla keskivauhti 6.03. 12 kilsaan asti vauhti oli pikkusen päälle tai yli 7min/km mutta vikat 5 kilsaa mentiin sitten selvästi alle 7min/km. Tärkeintä on, että tuntui kyllä, että vielä jäi paljon annettavaa, joten eiköhän se HCR ainakin alle sen viime vuotisen ajan mene.

Juostiin pitkälti mulle ihan uusia reittejä ja maisemat oli tosi ihanat <3

Runfie ja ilmeet kohillaan :D

Tällä hetkellä mun harjoituskuormitus on punasella, joten lepoa taidan pitää tiistaihin asti :D.
Semmonen viikko. Kaks seuraavaa viikkoa vielä kovaa treeniä ja sit alan keventämään.

Nyt jännäämään vaaleja :)

Tanja


7 kommenttia:

 1. Hyviä treenejä oot tehnyt! :) Go Tanja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kiva taas tehdä kun kroppa toimii. Tuutko tiistaina?

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa ja kiva lukea, että itseluottamus alkaa palata. Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunmasti se auttaa kun saa hyviä treenejä ja kilsoja alle :)

   Poista
 3. Mulla oli sammakoissa aina samanlainen fiilis, kun yritin kieli vyön alla pysyä muiden tahdissa. Tsemppiä harjoitteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo kysymysmerkki lipsahti vahingossa mukaan ;)

   Poista
  2. Kiitos! Toivottavasti oot kans ehtinyt tällä viikolla juoksemaan :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)