perjantai 23. tammikuuta 2015

Viikon kuulumisia kiireen keskeltä

Moikka!

Enpä ole taas tällä viikolla oikein ehtinyt istahtamaan koneelle ja kirjoittamaan. Tää viikko on ollut aika kiireinen. Mulla piti olla vaan 3 työpäivää, mutta olikin neljä ja osa vielä vähän pidempiä kuin alunperin piti olla. Lisäksi tiistain vapaapäivä menikin suureksi osaksi vähän erilaisissa merkeissä kuin olin ajatellut.

Vähän olen kuitenkin ehtinyt treenatakin, joskin en niin paljon kuin olin suunnitellut. Tiistaina kävin kaverin kanssa salissa ja sen yhteydessä juoksin puolisen tuntia. Keskiviikkona kävin illalla nopeella lenkille, mutta juoksin vaan 4km. Ihan hyvää vauhtia pidin kuitenkin (keskivauhti 5.52/km ja nopein kilsa oli 5.37min) ja olen ihan ylpeä, että ylipäätään lähdin, vaikka pääsin vasta ysin jälkeen illalla lähtemään ja aamulla kuitenkin taas aikainen herätys edessä.

Eilen oli tarkotus juosta joogaan, mutta mulla oli jotenkin tosi huono olo ja vatsa vähän sekaisin, niin päätin jäädä lepäämään. Tänään en myöskään ainakaan heti töiden jälkeen jaksanut lähteä lenkille, joten menen illalla tai sitten vaan huomenna, kun ajattelin juosta jonkun 10-15km rauhallisen lenkin. Sunnuntaina onkin sitten hieroja. Tulee tarpeeseen, koska tuntuu, että jalat on kyllä aika jumiset.

Se täytyy kyllä sanoa viime viikosta, että viime lauantain Xycling oli kyllä aivan huippu! Hiki lensi ja tuli mentyä kovaa! Oli pakko jättää ohjaajalle ihan palautetta, kun tykkäsin niin paljon sekä Xyclingistä että CoreBall- tunnista. Toivottavasti pääsen taas pian tolle tunnille <3.

Ensi viikko mennään vielä tämmösellä fiilispohjasella treenillä ja sitten alkaa juoksukoulu ja lenkit alkaa olla juoksukoulun ohjeiden mukaisia. Toisaalta on ollut kivaa treenata nyt niinku huvittaa, mutta on kyllä ihan kiva saada taas joku runko jota noudattaa. Haastetta kyllä varmaan tulee olemaan, jotta saan sen 3 lenkkiä, salin ja joogan viikkoon, mutta yritän ainakin. Jos ei joskus onnistu, niin sitten ei.

Eipä tässä kai muuta. Kivaa viikonloppua <3.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kiireen keskelle! Onneksi oot silti jaksanut tehdä tilaa vähän treenillekin! Muutaman kilsan pyrähdyksetkin on tärkeitä arjen keskellä! Kivaa lenkkiä huomiselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja todellakin lyhyt lenkki on parempi ku ei ollenkaan :)

   Poista
 2. Kiirettä täälläkin. Blogin lukemiset on jäänyt taas rästiin, mutta oma liikkuminen on kyllä tärkeämpää. Tsemppiä kiireen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä! Tsemppiä sinnekin :). Kohta on taas loma :D

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)