perjantai 16. tammikuuta 2015

Arjen aktiivisuudesta ja tän viikon treenejä

Moikka!
Tää viikko on ollut aikamoista haipakkaa, kun olen ollut töissä. Monena päivänä ei ole kauheesti kotona ehtinyt olemaan, kun on ollut iltaisinkin ohjelmaa tai treenit. Yöunet ei ole olleet kummosia, kun en ole ihan vielä selkeesti päässyt kiinni tähän kuudelta heräämiseen. Tänään oli eka aamu, kun en alkanut viiden aikaan heräilemään, vaan heräsin vasta pari minsaa ennen kun kello soi kuudelta.

Arvelinkin, että mun duunipäivät olis aika aktiivisia ja oikeassa olin. Maanantaina tuli 10k askelta täyteen jo 12 valkällä, kun olin aamulla kävellyt asemalle ja toisessa päässä töihin ja sitten olikin välkkävalvonta ja tuli käveltyä paljon työpäivän aikana ympäri koulua ja luokassa kiertelin. Äkkiä ne vaan kertyy. Muina päivinä tavoite on tullut täyteen viimeistään, kun olen kävelemässä koululta junalle. Tällä viikolla askelmäärät on olleet n.22,5k- n.36,5k eli aikamoisia. Sitä en tiedä kuinka tarkkoja noi on, mutta ei se nyt ihan päin seiniä näytä, koska esim aamulla kun pääsen töihin, niin kävelty matka näyttää juurikin sitä reilua 2,5-3 km, joka tossa tulee matkaksi kun siihen päälle lisää vielä aamun askeleet kotona. Lisäksi, kun se tavoite tulee täyteen joka päivä samoihin aikoihin ja päivät ovat olleet yhtä pitkiä ja melko samalla kaavalla menneet, niin ei se ihan randomisti niitä askeleita laita. Mutta kiva huomata, että tulee oikeasti oltua aktiivinen muutenkin kuin varsinaisissa treeneissä.


Maanantai-aamun työmatkalta

Tiistaina tais tulla enkkamäärä askeleita, melkein 36,5k, kun käytiin vielä juoksemassa työpäivän päälle 13 km lenkki Hannan ja toisen kaverin kanssa! Lenkki ei muuten ollut mitenkään rankka, mutta Jätemäki ylös auraamatonta pientä polkua oli kohtuu tiukka :D. Kivaa oli ja oli ihana päästä viikon tauon jälkeen juoksemaan <3.

Keskiviikkona olin pitkästä aikaa salilla. Sitä ennen olin kävellyt jo tosi paljon kun duunimatkojen lisäksi tuli vielä neidin harrastukseen vienti ja sieltä pois. Lämmitellessä jalat tuntu aika väsyneiltä, joten hölkkäsin vaan, enkä ottanut mitään spurtteja niinku yleensä.
Ohjelma oli uusi koko kropan treeni jossa tehtiin mm. askelkyykkyä ensin lyhyellä ja sitten pitkällä askeleella kumpaakin 15/jalka. Oli aika tiukka. Lisäksi jalkaprässiä leveällä ja kapealla asennolla ja kyykkyä smithissä. Lisäksi sitten yläkroppaa ja vatsoja. Aikaa meni treeniin n. 40 minsaa + 10 min lämmöt. Ens kerralla kyllä menee varmaan nopeammin, kun on tuttu ohjelma. Tuntu kyllä jo treenin aikana, että etureidet meni ihan jumiin ja onkin kyllä nyt pari päivää olleet aikas kipeenä, samoin pakarat.

Huomenna olis tarkoitus mennä Xyclingiin ja Core Ball-tunnille ja illalla mennään miehen kanssa tupareihin eli sunnuntaina lepoa ;).

Päädyin muuten nyt siihen, että merkkaan noi duunimatkakävelyt kuitenkin HeiaHeiaan, koska niistä kuitenkin kertyy aika paljon jo viikossa. Muita päivän aikana käveltyjä en ole laittanut kyllä ja noihin laitoin sen työmatka-tagin. Näkeepä sitten paljonko tulee vuoden aikana työmatkoista kilsoja :).

Että semmosta tänne. Nyt mä aion painua tonne sohvalle :D.

Kivaa viikonloppua :)

5 kommenttia:

 1. Aktiivinen viikko sulla takana. Kivaa viikonloppua ja kivoja tupareita

  VastaaPoista
 2. Askeleita tulee sulla kyllä hurjasti :) Minä laitoin myös eilen jonkin hyvinvointisovelluksen puhelimeeni ja se mittaa askeleita. Päivän aikana tuli reilusti yli 10 000 askelta mullekin, vaikka laitoin tuon päälle vasta junassa, eli ekat kävelyt jäi mittaamatta. Lisäksi menin poikkeuksellisesti autolla kotiin, joten nekin askeleet jäi pois. Yllättävästi tymatkoista kertyy askeleita, joita ei edes tajua ottavansa. Yllättävästi kävelyä tulee myös työpäivän aikana, vaikka olen kuvitellut tekeväni istumatyötä :) Tuollainen aktiivisuusranneke kyllä vähän houkuttelis :) Hyvää viikonloppua ja kivoja tupareita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta yllättävä-sanaapa vilejlin :) yllätysaskeleita ilmiselvästi!

   Poista
  2. Eihän noita tosiaan tule ajatelleeksi, kuinka paljon tuleekin päivän aikana liikuttua. Ja ihan jo kotona, kun koko ajan touhuaa jotakin, kuten varmaan tiedät :). Onhan tää ihan mukava kapistus :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)