keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Juoksua, juhlia ja makkariremppaa

Moikka!

Loma loppui ja arki alkoi. Vähän jännitin, kuinka me tästä aamusta selvitään, mutta lapset yllättivät ja nousivat itse reippaasti hyvissä ajoin ja itsekin jopa reilu 5h unien jälkeen pääsin heti ylös sängystä! Rytmi on kyllä niin sekaisin, mutta kaipa se palautuu tällä viikolla taas suhteellisen normaaliksi. Aamu oli kyllä todella kaunis:

Osasta viime viikon treenejä taisin jo kirjotellakin, mutta kokonaisuudessaan viime viikko näytti siis treenien osalta tältä:

Ma: sauvakävely 40 min
Ti: Juoksu 5 km, 30 min
Ke: Juoksu 14,1 km 1h40 min
To: lepo
Pe: juoksu 5,5 km, 36 min ja kahvakuula 15 min
La: lepo
Su: juoksu 7 km, 42 min

Tulikin juoksupitoinen ja muutenkin aktiivinen treeniviikko. Juoksukin kulkee kivasti :)

Loppuloma olikin aika kiireistä. Meillä oli viikonloppuna kahdet juhlat, joista toisissa olin vieraana ja toisissa sitten juhlakaluna, kun juhlittiin mun valmistumista kakkukahvin merkeissä perheen parissa. Paljon meni aikaa valmisteluihin, mutta ehdin onneks lenkillekin. Syötyä tuli siis ihan tarpeeksi :).
Omiin juhliin leivoin minttusuklaajuustokakkua, mokkapaloja ja juustosarvia. Hyvin tekivät kauppansa. En muistanut kokonaisena ottaa kuvaa, mutta tosta erottuukin kivasti kerrokset. Kovin kauniita ei kyllä tullut mun leipomuksistani, mutta maku oli hyvä :). Oli tosi kivat juhlat <3

Juustokakun jämät
Alkuviikosta tehtiin 3 vuotta odottanut makkariremppa. Saatiin onneks kaksi kaveria avuksi, muuten oltais oltu pulassa. Alkupäivän olin maanantaina lasten kanssa kaverilla evakossa, mutta iltapäivällä rupesin kanssa repimään tapettia. Hommia tehtiin yöhön asti ja eilen viimeisteltiin miehen kanssa kahdestaan. Vaikka maanantai oli periaatteessa lepopäivä treenistä, niin hommia tuli kyllä silti tehtyä sen verran, että jaloissa, varsinkin takareisissä tuntuu. Oon kyllä tosi tyytyväinen makkarin uuteen ilmeeseen ja onneksi saatiin se nyt vihdoin tehtyä!

Eilen kävin kevyellä hölkällä, mutta tänään ajattelin pitää lepopäivän. Huvittavaa sinänsä, että tänään on kyllä jo päivän askeltavoite tullut täyteen jo ennen klo 13 :D. Vielä on kuitenkin lastenhakureissu ja neidin harrastukseen vienti kävellen edessä, että ei mene kyllä ihan makoiluksi tämäkään päivä. Arkena ei siis oo kauheesti ongelmaa saada tota tavoitetta täyteen. Tähän mennessä on ollut 1 päivä, jolloin jäi alle tavoitteen eli uudenvuodenpäivä.
On kyllä aika motivoiva kapistus!

Semmosta tänne. Kivaa viikon jatkoa :)
Tanja2 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä toi kakku :) Millä ohjeella teit? Ja remppahommat näyttää hyvälle kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kakkukekkerit.blogspot.fi/2009/08/minttusuklaajuustokakku.html
   Ihan törkeen hyvää!

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)