tiistai 27. tammikuuta 2015

Lenkkiä yksin ja yhdessä ja hierontaa

Moikka!

Miten meni viikonloppu ja miten on viikko lähtenyt käyntiin?

Mä kävin lauantaina pitkästä aikaa itsekseni juoksemassa vähän pidemmän lenkin. Alunperin oli treffit sovittuna, mutta kaveri sairastui, niin lähdin sitten yksin. Vähän ensin oli sellanen olo, ettei huvittaisi yksin lähteä juoksemaan rauhallista ja pidempää lenkkiä, mutta loppupeleissä se olikin kivaa :). Oli kiva hölkötellä musat korvilla, kun ilmakin oli mitä mainioin juoksemiseen. Vähän kyllä harmitti, kun olisi ollut Hannan blogilenkkikin samana päivänä, mutta aikataulut ei sopineet yksiin. Juoksin 13 km ja keskivauhti 7.08. Tavoite oli pitää sykkeet 3-tasolla, mutta sen verran paljon oli taas mäkeä matkalla, että keskisyke oli 152, eli just siinä rajalla, mistä alkaa 4-taso.
Lenkin jälkeen
Sunnuntaina mulla oli (liian) pitkästä aikaa hieroja. Viimeksi olin käynyt maratonin jälkeen, eli lokakuussa ja sen kyllä huomaa kropassa. Etureidet sattu aivan pirusti, samoin pohkeet. Oikea pohje oli hierojan mukaan "ihan pumpissa", mikä ei kuulemma ole huono asia.

Takareisiin kun päästiin, niin eka kommentti oli, että onpas tää kova. Mun takareidet on aika kummalliset. Ne on tosi kireet ja monesti kuulemma tuntuu, ku jännittäisin niitä, vaikka en jännitä. Oon koittanut nyt kiinnittää huomiota vielä enemmän takareisien venyttämiseen, mutta silti ne on tommoset. Tokasinkin siinä, että taidan vaan olla niin takakireä ;). Hyvää teki kyllä, vaikka taas oli kyllä tunti tuskaa. Hieroja nauroikin, että mä olen ainoa, kun haluaa aina vaan tota hierontaa, mikä on kaikkea muuta ku rentouttavaa. Sitä rentouttavaa hierontaa saa kyllä sitten kotonakin. :)

Eilen sainkin tän viikon treenit kivasti käyntiin, kun käytiin  Hannan kanssa juoksemassa kymppi. 1.03 meni aikaa, joten ihan mukava vauhtikin oli, vaikka höpötettiin koko ajan :). Tällä viikolla onkin treenirytmi vähän erilainen, koska en torstaina pääse treenaamaan ja poikkeuksellisesti pääsin maanantaina lenkille. Kivaa vaihtelua sekin. 

Tänään on illalla salitreffit kaverin kanssa ja huomenna ja torstaina on lepoa. Perjantaina ajattelin juosta taas jonkun vähän pidemmän lenkin.

Nyt on tosiaan vika fiilispohjainen treeniviikko menossa ja ens viikolla alkaa sitten juoksukoulu. Meillä on ensin luento, mutta omatoimitreenejä on tiedossa, vaikkei vielä yhteistreenejä olekaan. Kivaa :)Innolla odotan kevään treenejä porukassa :)

Kivaa viikkoa :)

Tanja

8 kommenttia:

 1. Kiitos eilisestä lenkkiseurasta! :) Oli kyllä hyvä lenkki jee! Kuulostaa hyvältä sun viime ajan meiningit! Tuut sit taas ens polkulenkille mukaan, joojoo ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa :) mä kävin tänään juoksemassa 16km ja sykkeet paukku välillä aika korkealla kun oli niin sohjoinen alusta että sai tosissaan tehdä töitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän lenkin oot juossut. Ärsyttävää kun sohjot ja mäet nostaa sitten sykkeen pilviin, vaikka vauhti olis rauhallinen ;)

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa. Juokseminen on kyllä kivaa kaverin kanssa, mutta välillä on kiva juosta yksinkin omien ajatusten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :). Kovat lenkit varsinkin on hyviä juosta yksin, kun ei tartte pystyy puhumaan :D

   Poista
 4. Reipas oot ollu! Mie tarviin tälleen pimeän aikaan enemmän juoksukaveria kuin valoisan aikaan :) kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se pimeys houkuttaa enemmän kun on hyvää seuraa tiedossa. Yksin saattais monena iltana sohva voittaa ;)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)