torstai 11. syyskuuta 2014

Kevyempi viikko

Moikka

Kauheen kevyt tää viikko ei kyllä ole muun kuin liikunnan osalta. Gradun kanssa on loppurutistus meneillää, kun parin viikon päästä pitäs olla jo ohjaajalla tarkastuksessa valmis työ. Päivät onkin siis mennyt todellakin koneella istuessa ja välillä on meinannut työn touhussa lounaskin unohtua.¨

Päivällä ja illalla on sitten väsyttänyt tosi paljon. Tällä viikolla, kun kolme lenkkiä (en edes yritä saada muita treenejä mahtumaan) pitäs mahduttaa neljään päivään tai käytännössä iltaan, on tietty joka illalle jotain ohjelmaa. Tänään ja huomenna on vielä mies poissa, niin pikkusen tuo haastetta treenien järkkäämiseen.

Tiistaina oli vanhenpainilta ja sen jälkeen treenitreffit sovittuna. No, kuinkas ollakaan, vettä tuli kaatamalla. Kaveri halusi ymmärrettävästi jättää lenkin väliin (tuskin mäkään siinä kelissä juoksisin, jos ei olis tätä tavoitetta)ja päädyin sitten lenkille yksin, koska oli kyllä sellanen fiilis, että pakko vähän tuulettaa päätä.

Mulla oli ohjelmassa vitosen hölkkä ja päätin ihan oikeesti sen hölkätä rauhassa ja pitää sykkeet aisoissa. Oli kyllä hyvä päätös lähteä, koska mä kyllä jollain tapaa nautin, kun juoksin yksin sateessa ja pimeessä musat korvilla. <3 Keskivauhti oli 7min/km ja sykkeet keski 143 ja maksimi 160.

Eilen oli tarkotus juosta kymppi. Treffejä ei ollut sovittuna ollenkaan ja koitin kyllä vähän kaveria kysellä lenkille, mutta se ei päässyt. Alkuillasta torkuin sohvalla, mikä oli virhe, koska sen jälkeen olin kyllä niin tokkurassa, etten olis millään jaksanut lähteä. Vedin kuitenkin kamat päälle ja päätin, että juoksen sen verran ku huvittaa ja sellasta vauhtia, kun hyvältä tuntuu. Lopputulos oli 8,3km ja keskivauhti 6.23. Monta kilsaa menin kyllä alle kutosen vauhtia, mutta sit oli alussa ja lopussa pari hitaampaa. Loppulenkistä oli aivan älytön sumu ja kaunis kuutamo. Lisäksi pimeessä urkkapuistossa oli jotkut tyypit heiluttamassa sellasia valovanteita, oli aika siisti juosta :).
Lenkin loppuun päätinkin juosta vielä ihan kamalan mäen ylös ja siinä saikin sitten sykkeet komeesti 192!

Pitkästä aikaa ollut tällä viikolla hankalampaa toi lenkille lähtö, mutta on se sitten kyllä aina kannattanut ja ihan kiva ollut juosta yksinkin ja kuunnella hyvää musiikkia :). Tänään toivottavasti onnistuu kuitenkin yhteislenkki kaverin kanssa :)

Eipä tässä kai sen kummempaa. Täällä odotetaan jo viikonloppua, kun on jotain kivaa tiedossa ja nään ystäviä, joita en oo nähnyt pitkään aikaan :).

Ostin muuten viime viikolla tämmösiä uutuusmakuja Leaderin protskupatukoista ja oli aikas hyviä.4 kommenttia:

 1. Mistä löysit tota valkosuklaa-keksipatukkaa? Haluaisin maistaa sitä, yritin etsiä tästä lähi-Prismasta ja Citymarketista (Helsingissä), mutta ei ainakaan vielä hyllyistä löytynyt. Maistuuko se yhtä jauhoiselle ja kuivalle kuin muutkin Leaderit, vai oliko siinä oikeasti valkosuklaan ja keksin makua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ostin Talin Elixiasta. Musta maistu kyllä valkosuklaa ja keksi :)

   Poista
 2. Pimeessä juoksemisessa on kyllä oma hohtonsa. Yksin ei oikein uskalla kuljeskella kovin pimeässä (?), mutta kaverin kanssa kyllä! Yks kans on se, kun juoksee helsingin keskustassa yöllä ja katselee, kun porukka juhlii. Tykkään siitä, kun muut riukkuu ja rällää ja ite urheilen :DD

  VastaaPoista
 3. Tota en ookaan kokeillut, mut ehkä vähän sama ku juoksee ton meidän lähibaarin ohi :D

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)