perjantai 16. lokakuuta 2015

Lomalla

Moikka

Meillä alkoi keskiviikkona syysloma. Sen aloitinkin sitten käymällä työterveyslääkärillä (helppoa lomalla, kun ei tartte miettiä miten ehtii töihin :) ). Lääkäri kyseli vaikka ja mitä, tutki ja mietti. Jossain välissä totesi ettei tästä kyllä nyt hirveesti käteen jäänyt sellaista mikä selittäisi mun tilanteen. Viimeisenä sitten katsoi vielä ontelot ja löysikin sieltä poskiontelon tulehduksen. No niin, edes joku vika löytyi naisesta (siis  tän 3 viikkoa täyttäneen flunssan lisäksi). Epäili, että on saattanut olla siellä pidempäänkin, mikä selittäisi väsymyksen jne. Ab-kuuri ja jos ei auta, niin sitten lähete korvalääkärille.

Olihan mulla keväällä flunssa toisensa perään, että kai esim siitä kesäkuun flunssasta olis voinut jälkitaudiksi kytemään toi poskiontelon tulehdus? En tiedä. Tai sitten se on tän nykyisen flunssan tekosia.

Treenit jäihin kuurin ajaksi ja sitten saa varovasti alotella taas. Toivoisin, että tää nyt olis sit ratkasu näihin ongelmiin ja pääsisin taas elämään normaalisti.

Alkaa nimittäin todellakin tuntua omassa olossa, kun en ole ottanut omaa aikaa niiden treenien tilallekaan. Pinna kiristyy väkisinkin. Mä olen niin läsnä 24/7 kaikille muille, töissä ja kotona, että kaipaan hetkiä, jolloin voin olla vaan ihan itelleni läsnä. Tehdä mitä haluan ja mistä mä tykkään. Ehkä itsekästä, mutta todellakin tarpeellista. On ihanaa olla äiti, vaimo ja ope, mutta jotta mä jaksan olla niissä hyvä, mun täytyy olla välillä vaan mä. :) En mä tarvitse mitään pitkiä aikoja, Usein se riittää, kun pääsee treenaamaan ja välillä sitten vaikka keikalle tms, mutta sitten kun ne pienet hetket jää pois, niin parin viikon päästä se kyllä näkyy!

Tänään mä pääsen onneksi Haloo Helsingin Hartwall-areenan keikalle ja sitä ennen siskon kanssa syömään. <3
Ihmeitä tapahtuu ja ostin keltaisen paidan :)

Onkos muita tulossa tänään tai huomenna keikalle?

Eipä tässä kai muuta, palaillaan ja viikonloppuja :)

Tanja


6 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavaa keikkaa ja syöminkejä siskon kanssa! :) Ja toivottavasti pääset treenailemaan pian myös!! Uskon kyllä, että pinna kiristyy vähemmästäkin, jos ei saa otettua omaa aikaa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kommenttini hävisi johonkin bittiavaruuteen :( Mutta sitä vaan sanoin, että ihan varmana flunssa ja mahdollisesti pitkäänkin kytenyt poskiontelotulehdus vaikuttavat sekä kuntoon että ihan yleiseen vireyteenkin. Toivotaan että toi diagnoosi nyt auttaisi sua pääsemään taas kuntoon! Toivottavasti oli ihana lomaviikko, Haloo Helsingin keikasta oon ainakin tosi kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä varmasti vaikuttaa. Loma olis voinut olla rentouttavampikin, en oikein päässy töistä irti kun jäi hommia rästiin ennen lomaa :/. Keikka oli kyllä huikea!!!

   Poista
 3. Oh voi, pitkittyneet flunssat on kyllä niin ikäviä. Tsemppiä! Ja toivottavasti oli rentouttava lomaviikko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olis kyllä voinut lisää lomailla. Ke-su oli lomaa ja en oikein päässy irti työjutuista.

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)