perjantai 7. elokuuta 2015

Yh-viikon treenit ja päivä Tallinnassa ja muuta höpinää

Moikka!

Nyt se kesä sitten tuli, kun viimeistä lomaviikkoa viedään. Ens tiistaina pitää palata jo töihin, mikä on oikeastaan kyllä kivaakin jo :). Vähän kyllä jännittää, kun olen ekaa kertaa aloittamassa lukuvuotta, mutta onneksi on kollegat apuna.

Viime viikon olin lasten kanssa kolmistaan ja varauduinkin siihen, etten kovin paljon pääse treenaamaan. Viikon treenit näytti tältä:

Ma: Juoksu 10,1km, 1h5min, keskivauhti 6.27 min/km keskisyke 161
Ti: lepo
Ke: juoksu 5km n. 31 min, keskivauhti 6.18min/km keskisyke 157
To: lepo
Pe: lepo
La: lepo
Su: pitkis 16 km 1h 55min, keskivauhti 7.08 min/km ja keskisyke 158

Kolme lenkkiä sain siis kuitenkin kasaan, kiitos siskon, joka tuli vahtimaan keskiviikkona lapsia. Sunnuntaina lähdinkin oikeastaan samantien lenkille, kun mies tuli kotiin.

Yh-viikko meni kyllä yllättävän helposti. Nähtiin kavereita joka päivä eikä tullut aika pitkäksi.

Tällä viikolla on treeni ollut ehkä hiukan nihkeää. Maanantaina pidin lepoa pitkiksen jälkeen ja tiistaina kävin juoksemassa kevyen 6,5km kaverin kanssa.

Keskiviikkona oltiin Tallinnassa koko päivä ja lähtökin oli jo 7.30 laivalla joten yöunet jäi aika vähiin. Sää oli upea ja nautiskeltiinkin ihan rauhassa Vanhasta kaupungista, syötiin, kahviteltiin ja istuttiin hetki terassilla. Käytännössä oltiin koko aika ulkona ja käveltiin paljon. Jalat oli kyllä reissun jälkeen aika poikki, mutta kiva päivä oli :)
Tämä oli laivan buffassa :D
Eilen olin kanssa monta tuntia liikenteessä. Poika palasi päiväkotiin ja tyttären kanssa lähdettiin Helsinkiin ostoksille. Kävin täydentämässä geelivarastot 4Runnersilla ja sain kuulla, että mun (ja monen muunkin) lempimakua GU:n geeleistä, Salted Caramelia ei saanut tilattua :(. En kyllä arvosta jos ne sen lopettaa tms. Vaniljaa ei myöskään ollut saatavilla. Monia uusia makuja täytyi siis ottaa testiin, toivottavasti ovat hyviä.
Näillä mauilla mennään siis
Eilen olin ajatellut juosta reippaamman 12k, mutta lähtökohdat lenkille ei olleet ihan parhaat, kun väsytti jo valmiiksi ja jalkoja särki, askelmittarissakin oli jo vajaat 20k askelta. Lähdin kahden kaverin kanssa juoksemaan ja olis kyllä varmaan jäänyt lenkki väliin, jos ei olis ollut treffit sovittuna. Ilma oli kasin maissakin vielä lämmin ja painostava ja lenkin aikana alkoi särkeä päätä. Minä ja toinen kaveri tyydyttiin juoksemaan vaan kasi, mutta toisella kaverilla nousi tossu sen verran kivasti, että juoksi yksinään sitten vielä neljä kilsaa :). Mulla ei kyllä olis puhti riittänyt. 

Sunnuntaille olen suunnitellut n.25 km pitkistä. Haluan juosta sen nyt pois alta ennen ku työt alkaa. Se onkin varmaan elokuun vika pitkis ja syyskuussa juoksen sitten vielä jonkun n. 30 km ja mahdollisesti sen Rantapuolikkaan.

Ihanaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Tallinna on kyllä kiva. Liian harvoin tulee käytyä. Meillä alkaa koulut viikkoa myöhemmin kuin teillä eli saan ensi viikon rauhassa keskittyä tulevaan maraan, jonka toivottavasti pystyn juoksemaan polvesta huolimatta. Tsemppiä töiden alkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä alkaa vasta silloin! Toivottavasti pystyt juoksemaan maran eikä polvi kiukkua! Kiitti :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)