perjantai 28. elokuuta 2015

Kiireistä arkea

Heippa

On päässyt vähän vierähtämään aikaa edellisestä postauksesta. Mulla on ollut ihan älyttömän kiireistä viime ja tällä viikolla, joten ei ole oikein ollut aikaa kirjoitella. Toisaalta ajanpuute on myös vähentänyt treenejä, niin ei ole hirveästi ollut kerrottavaakaan. Väsymys on ollut myös aika kova ja illalla sammahdan kyllä ajoissa ja ensin jo torkun sohvalla. Kaipa tää tästä taas.

Mutta siis hengissä ollaan ja valmistaudutaan huomiselle Midnight Runille. Paita ja kuori on haettu ja hain uuden patterin sykemittariin. Vielä kun muistais sen vaihtaa ennen huomista :D.

Viime viikolla vietin ystävien kanssa ihanan viikonlopun Tallinnassa. Paljon käveltiin, mutta treenikamat jäi kotiin ja keskityin enemmän siihen ruokapuoleen ja tulihan sitä viiniäkin vähän juotua. Tässäpä kuvina meidän herkkuja.Jälkkäri
Lisäksi maisemat oli aika ihanat varsinkin lauantain illallispaikassa Noassa:Kaunista
Tällä viikolla olen lähinnä istunut vanhempainilloissa. Maanantaina ehdin treenaamaan ja vedettiin kaverin kanssa testilenkki lauantaita ajatellen. Juostiin 5 km keskivauhdilla 5.27min/km, joka on pikkasen alle meidän tavoitevauhdin. Saas nähdä kuinka huomenna käy sitten.

Siinä pikana parin viikon kuulumiset. Kisaraporttia sitten huomiselta luvassa, kunhan kerkiän ;)

Tanja
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Lukasin just läpi viime vuoden fiilikset missä harmittelin kun en ehtinyt sua moikkaamaan sinne teltalle.

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)