tiistai 29. maaliskuuta 2016

Mörkö nimeltä kymppi selätetty :)

Heips!

Luvattoman pitkäksi venyi tauko taas. Aika vaan menee niin hurjaa vauhtia, etten ole ehtinyt koneelle kunnolla istahtaa kirjoittelemaan.

Tässäpä nyt siis viimeisen kuukauden pääkohtia :)

Olen saanut vihdoin treenirytmistä taas kiinni ja olen juossut yleensä pari kertaa viikossa, lähinnä vitosta eri vauhdeilla. Lenkkiä pitäisi alkaa pikkuhiljaa pidentää, mutta olin tehnyt kympistä itselleni ison mörön, enkä saanut yksin lähdettyä sitä selättämään. Onneksi Hanna lupasi lähteä kaveriksi ja toinenkin kaveri lähti vielä mukaan. Yhteensä tuolla reissulla juoksin 11,5km, joista kilsa oli hölkkää asemalle (nähtiin Mäkkylässä ja menin sinne junalla). Ihmeen hyvin se kymppi sitten taittui yhdessä. Vauhti oli rauhallinen toki, mutta nyt oli tavoitteena vaan juosta tuo matka :) Kiitos Hanna ja Riina seurasta :)
lenkin varrelta
Kympistä jäi hyvä fiilis ja nyt varmaan uskallan sitten lähteä yksinkin tuota matkaa taas pidentämään. Reilu pari kuukautta olis vielä treeniaikaa.

Synttäreitäkin vietin viime viikolla ja mies ja tyttö oli suunnitellut mulle yllärimatkan. Torstaina lähdettiin ja Nokian Edeniin saavuttiin. Oli tosi kivaa olla perheen kanssa ja polskia altaassa :). Viikonloppu menikin sitten mökillä löhöillessä. Sunnuntaina oli pakko lähteä kaiken löhöilyn jälkeen lenkille heti, kun kotiin päästiin. Oli tosi kiva aurinkoinen ilma ja tossut vei kevään nopeimman vitosen :)
Eilen hölköttelin vielä seiskan ja tänään menin pitkän tauon jälkeen steppitunnille Elixiaan! Jalat oli kyllä aika nopeesti hapoilla, kun oli jo pari treenipäivää takana, mutta selvisin :). Nyt ainakin pari päivää lepoa. Viikonloppuna ajattelin juosta pidemmän lenkin taas.

Onneksi kevät näyttää tulleen :). Näillä ilmoilla ei ainakaan ole lenkit säästä kiinni ;). Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei mene yhtä kauan kuin viime aikoina on mennyt...

Tanja

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että alkaa taas sujua!:) Tää kevät kyllä tekee ihmeitä :) ootko HCR:lle menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen tänä vuonna vaihtelun vuoksi HHM:lle. On pikkasen enemmän armonaikaakin :)

   Poista
 2. Jee, hyvä Tanja!! :) Huippua, että kymppi tuli selätettyä ja treenit on muutenkin alkaneet sujua! :)

  VastaaPoista
 3. Mikä mörkö, anna mennä vaan! Tosi kiva kuulla sinusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vähän kunnostautua blogin suhteen :). Jännä tosiaan miten tosta kympistä tuli tollanen mörkö vaikka se vielä kesällä oli semmonen välipala. Sitä se tauko ja nollasta lähteminen näköjään teettää...

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)