keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuosi 2015 osa 1

Moi
Vuosi lähenee loppuaan. Todella äkkiä vierähti tämäkin vuosi. Kun nyt mietin vuotta taaksepäin, ei tule mieleen mitään suuria kohokohtia, jos vertaa vaikka viime vuoteen, josta oli helppo nostaa valmistuminen, mara ja kolmekymppiset kohokohdiksi ja varmaan monta muutakin asiaa noiden lisäksi.

Vuosi 2015 oli aika perus vuosi, ihan ok, mutta ei mitenkään mullistava suuntaan tai toiseen. Treenien suhteen tästä vuodesta on jäänyt päällimmäisenä mieleen pettymys. Hyviäkin aikoja onneksi oli treeninkin suhteen.

Tehdäänpä nyt kuitenkin pientä koostetta tästä vuodesta. En jaksa alkaa nyt mitään treenimääriä joka kuulta laittamaan, mutta jotain kohokohtia kuitenkin. Ekassa osassa tammikuusta kesäkuuhun :).

Tammikuu:
Treenit kulki kivasti, olin töissä ja juhlittiin mun valmistumista. Pysyin jopa terveenä koko kuukauden. Saatiin myös vihdoin rempattua kavereiden kanssa meidän makkari :). Löysin myös alesta pienimmät housut aikoihin :)Ale-löytö
Helmikuu:
Helmikuu alko sairastelulla. Juoksukoulu alkoi ja vedettiin ihan tappo mäkitreeni. Kuun puolivälissä tuli jalkaongelmat, joita sitten taas paranneltiin... Juoksuindeksienkat näkyy tulleen helmikuussa.Lähdössä kaverin kanssa syömään.

Maaliskuu:

Maaliskuussa on synttärikuukausi (mun ja pojan). Spinnissä ja salilla oon käynyt ja sitten taas ylläripylläri, tuli flunssa! Juoksukoulussa rankkoja, mutta kivoja treenejä, mm. munanryötöä :). Vika kuukausi pelkkää sijaistelua. Haloo Helsingin keikallakin näköjään oltu :)
Kumman kakku mahtaa olla?
Huhtikuu: Aloitin työt uudessa koulussa kahtena päivänä viikossa. Juoksukoulua ja HCR:lle valmistautumista. Juoksin myös ekan Cooperin. Pieni flunssa oli tässäkin kuussa! Siis mä olen ollut jatkuvasti kipeä!!!

Minni-ope
Toukokuu:
Hcr ja uus enkka. Muutenkin treeni kulki kivasti ja pysyin terveenä. Kauan odotettu Sunkkari-keikka oli HCR:n jälkeen :). Vika duunikuukausi ennen kesälomaa.Vähiin käy ennen ku loppuu.

Kesäkuu: Eka viikko kipeenä, mutta sitten kulki kivasti. Treenasin paljon, kun kerrankin oli aikaa. Lomailtiin lasten kanssa. Oltiin myös Radio Aallon konsertissa ja siellä taas Sunkkarit <3. Seuraavana päivänä oli laktaattitesti :) Juhannuksena juostiin miehen kanssa perinteinen lenkki yhdessä. 

Mökkilenkin jälkeiset palkkarit. Kumpi on mun?
Semmonen oli mun eka puolikas vuodesta 2015. Telakkaa ja flunssaa, mutta myös hyviä treenejä, onnistumisia ja iloisia hetkiä. Ihan mukavaa elämää iloineen ja epäonnistumisineen :). Jatkoa seuraa :).

Kiitos tästä vuodesta. <3 Postaustahti on hidastunut tässä sairastelun myötä, mutta en mä raaski tätä kokonaan kuopata kuitenkaan, vaikka sekin on mielessä käynyt. Ehkä ens vuosi on parempi treenien suhteen ja on tännekin enemmän annettavaa? 

Iloa, onnea ja hyviä treenejä ensi vuodelle <36 kommenttia:

 1. Älä kuoppaa blogia! Toivottavasti ensi vuosi on parempi treenien suhteen ja pysyt terveenä! :) Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. No ootpa ollu kipeenä. :( Mutta olihan siellä enkkaa ja muuta huippuakin. Odottelen jatkokirjoitusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota sairastelua osaltaan selittää että tää oli mun eka työvuosi ja koulussa niitä pöpöjä pyörii. Siihen nähden tosiaan ihme että noita enkkojakin tuli :).

   Poista
 3. Tosi kiva kooste, ja olipa kiva käydä yhdessä lenkeillä ja juoksukoulussa! Toivottavasti päästään vielä taas..! Oot kyllä ollut kipeenä, voi voi... :/ Ens vuos ei siis voi olla kuin parempi sen osalta :) Tsemppiä ja hyvää uutta vuotta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tästä ei pääse ku ylöspäin näiden sairastelujen kanssa :). Kyllä me päästään pian taas yhdessä! Hyvää uutta vuotta <3

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)