torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi 2015, osa 2

Moikka!

No niin, nyt sitten sitä jatkoa heinäkuusta vuoden loppuun.

Heinäkuu:

Lenkit kulki tosi hyvin ja juoksin välillä jopa neljä lenkkiä viikossa ja Elixiallakin kävin. Lomalla oli aikaa treenata. Enkkavauhdit vetotreeneissäkin. Heinäkuussa myös mökkeiltiin, käytiin Särkänniemessä, syötiin hirveesti mansikoita ja juhlin ystävien kanssa <3. Maijan keikalla jorasin täysillä! Tytön synttäreitä juhlittiin sukulaisten kanssa.


Pitkiksen jälkeinen fiilis

Hangossa

Elokuu:
 Ekat 1,5 viikkoa olin vielä lomalla, joskis työn merkeissä tehtiin reissu Tallinnaan. Tallinnassa olin tyttöjen kanssa viikonlopun myös  loppukuusta. Ongelmat juoksun kanssa alkaa. Ei jaksa pitää vauhtia eikä juosta suunniteltua matkaa. Otan ekalla duuniviikolla iisiä treeneissä. Midnight Runilta kuitenkin niukka enkka. 

Midnight Run

Syyskuu:

Töitä ja huonoja treenejä. Hirvee väsymys. Teen päätöksen skipata mara. Meen lääkäriin, mutta ei musta löydy ku poskiontelontulehdus. Flunssa alkaa. Reissu kaverin kanssa Turkuun ja Jennin keikka, siinäpä kai syyskuun valopilkut. Liikunta on lähinnä hyötyliikuntaa ja mm. metsäretki lasten kanssa.
Työmatkalta
Lokakuu:

Yskin keuhkoja pihalle. Töitä ja koepinot,  Haloiden Hartsu-keikka ja Robin Circuksessa. Ekaa kertaa pääsin jutuille Samu Haberin kanssa. <3 Ostin keltasen paidan tuomaan iloa ja väriä syksyyn :)Marraskuu:
Vika kuukausi töissä. Yskä jatkuu eikä syytä löydy. Pitkästä aikaa Larpan keikalla. Kokeilin juosta pari lenkkiä, mutta ei siitä mitään tullut. Keilaamassa käytiin ja se oli hauskaa. Käytiin Hannan kanssa ihanassa Zoceriassa salaatilla :). Duunin pikkujoulujakin vietettiin.:(
Joulukuu:

Opettelen olemaan taas työtön. Pää on töissä pitkään, vaikka ite olen kotona. Ollaan koko perhe angiinassa. Joulushoppailuja ja rästihommien tekemistä. Lasten joulujuhlia vietetään koulussa ja pk:ssa ja joululoma alkaa. Leivotaan pipareita lasten kanssa ja joulusiivoillaan. Joulu vietetään perinteisesti miehen vanhempien luona ja tapanina mun perheen kanssa meillä. Pari pientä lenkkiä loppukuusta, yskä on alkanut vihdoin helpottaa ja eilen jopa tein kahvakuulatreenin kotona. Välipäivinä kaivettiin Monopoly kaapista ja pelattiin sitä :).
Siinäpä se mun vuosi. Loppuvuodesta tuli käytyä keikoilla, treffattua kavereita kahvien merkeissä, kun ei treenata voinut ja syötyä ihan liikaa suklaata. Vaa'alle en edes uskalla, mutta housut onneks mahtuu jalkaan vielä ;). En oikein tiedä, millaisia tavoitteita itelleni ens vuodelle asettaisin, niitä täytyy tässä pohtia ja palailen sitten asiaan niiden kanssa, kun olen ne ensin itselleni jäsentänyt :). 

Hei, hei 2015, mä oon valmis vuoteen 2016 :)

Tanja

4 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta Tanja! Mullakaan ei ole uuden vuoden tavoitteet selvillä. Kyllä niitä vielä ehtii miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ehtii :). Hyvää uutta vuotta myös sulle :). Koska teillä loppuu loma?

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)