sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Eka lenkki

Heips.

Aika luvattoman pitkä aika on taas vierähtänyt kirjoittamatta.
Tässä välissä olen käynyt uudestaan lääkärissä ja mykoplasmakokeissa, jotka oli negatiiviset. Yskä on kyllä vähentynyt, mutta edelleen tulee jokunen iso yskänpuuska päivässä.

Tää on nyt kuitenkin pari viikkoa ollut jo parempaan päin, niin ajattelin varovasti koittaa hölkätä. Sykkeet alle 150 ja heti kävelyksi, jos ei tunnu hyvältä. Vauhti oli kyllä superhidas, reilusti päälle seiskan, mutta syke pysy sillä alle 140. Mäet menin kävellen.

Juoksu itsessään tuntui ihan hyvältä, mutta aika monta kertaa yskin sen parin  kilsan aikana, niin päätin sitten loput 2 kilsaa kävellä. Tänään olo on ollut hyvä, eli ei mitään takapakkia ainakaan heti lykännyt.

Nyt sit vaan rauhassa ja kehoa kuunnellen uuteen nousuun. Aika masentavaa kyllä, kun tietää, että paljon on töitä tehtävänä.

Muuten fiilis on vähän haikea. Mulla alkaa vikat 6 työpäivää huomenna. Yhtään ei huvittaisi tuolta lähteä, mutta eipä auta.Tulevasta ei tietoa. Kolmea paikkaa olen hakenut, mutta ekaan en päässyt edes haastatteluun, tuskin kahteen muuhunkaan, mutta niistä ei ole vielä tullut mitään, toisessa vielä hakukin auki. Lyhyitä sijaisuuksia onneks varmasti tulee, mutta olishan se vähän pysyvämpi kiva, ihan jo taloudellisesti.

Eipä tässä sen kummempaa. Ei tästä marraskuustakaan nyt mitään treenin juhlaa tullut, mutta ehkä joulukuusta sitten? Marraskuun lopussa saan kyllä ainakin aivan parasta lenkkiseuraa, kun kaveri tulee käymään Suomessa <3. Ei ollakaan yli vuoteen nähty.

Keikalle lähdössä
Onneks tänä syksynä on ollut paljon hyviä keikkoja, jotka on sitten tuoneet piristystä elämään. Viime viikolla olin Tulisuudelmassa katsomassa Larppaa noin vuoden tauon jälkeen. Eilen olis ollut Irina, mutta päätin käyttää tän viikonlopun nukkumiseen, sen verran väsynyt olen ollut koko viime viikon.

Eipä tässä kai muuta, palaillaan.

Tanja

6 kommenttia:

 1. Siitä se taas lähtee pikkuhiljaa! Hitaasti hyvä tulee :) Minäkin olen hissukseen aloitellut, eikä ole tullut takapakkia. Vieläkään en ole tehnyt yhtään vauhdikkaampaa lenkkiä. Aloittelen suosiolla peruskestävyydellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saattaa mennä pitkään mullakin ennen ku ees pääsee kovempaa :).

   Poista
 2. Jee Tanjaaaa! :) Pikkuhiljaa lenkkeilyn makuun taas! Tsemppiä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Ehkä pian jo yhdessä joku pieni lenkki?

   Poista
 3. Siitä se lähtee hei! Hienoa, että oot saanut sykkeen pidettyä noin matalalla. Ei sillä vauhdilla oo väliä, se kohoaa sitten ajallaan. Isot tsempit, toivottavasti saat myös töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihmeen hyvin on pysynyt kyllä syke alhaalla. Ja kiitti, toivottavasti tosiaan joku duuni löytyis :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)